2810253041 6980232734 Μπεργαδή 85, Ηράκλειο stiakakisv@yahoo.com
 
 
 
 
Ευάγγελος Στειακάκης
Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Ηράκλειο Κρήτης

Η επιχείρησή μας “Ευάγγελος Στειακάκης” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται από το 2000 με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες προσφέροντας έργα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και απαίτησή σας....
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Mε τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε γυάλινες κατασκευές με συνέπεια και αξιοπιστία μιας και το μυστικό της επιτυχίας μας είναι τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

Διαθέτουμε παντός ειδών κρύσταλλα και τζάμια με τέλεια μόνωση και οικονομία έως 60%. Επιλέξτε κρύσταλλα από την επιχείρησή σας και επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η εμπειρία μας στην κατασκευή και τοποθέτηση κρυστάλλων και τζαμιών σας εγγυάται εργονομία, λειτουργικότητα, άριστη εγκατάσταση και ένα τέλειο αποτέλεσμα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ, εξυπηρετώντας το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Έτσι, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με επιτυχία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ