2810253041 6980232734 Μπεργαδή 85, Ηράκλειο stiakakisv@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ευάγγελος Στειακάκης | Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Ηράκλειο Κρήτης

Η επιχείρησή μας “Ευάγγελος Στειακάκης” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, με την πολυετή παρουσία της στο χώρο των κατασκευών από τζάμια, κρύσταλλο και καθρέπτες σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την διακόσμηση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια σύμφωνα πάντα με την εποχή και το δικό σας γούστο και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Mε τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε γυάλινες κατασκευές με συνέπεια και αξιοπιστία μιας και το μυστικό της επιτυχίας μας είναι τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τζάμια
  Κρύσταλλα
  Καθρέπτες
  Ενεργειακά διπλά τζάμια
  Υαλοπίνακες
  Ντουζιέρες
  Γυάλινα κάγκελα & σκάλες
  Βιτρίνες καταστημάτων και βιτρό
  Γυάλινα διαχωριστικά μπαλκονιών
  Γυάλινα χωρίσματα
  Γυάλινα στέγαστρα
  Γυάλινες πόρτες απλές & πτυσσόμενες
 
 
Οι κατασκευές μας δημιουργούνται εξατομικευμένα, με φαντασία και μεράκι. Η αγάπη μας για τη δουλειά μας είναι η εγγύηση των υπηρεσιών μας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες και ανθεκτικότερες κατασκευές.

Η εμπειρία μας στην κατασκευή και τοποθέτηση κρυστάλλων και τζαμιών σας εγγυάται εργονομία, λειτουργικότητα, άριστη εγκατάσταση και ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα χαίρεστε για χρόνια.
 
 
 
 
 
 
 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και ταχύτητα την τοποθέτηση ή αντικατάσταση θρυμματισμένων ή ραγισμένων τζαμιών σε πόρτες και παράθυρα που βρίσκονται στο χώρο σας, όσο μικρή κι αν είναι η επιφάνεια του γυαλιού ή η συνολική εργασία.

ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την άμεση επισκευή ή και αλλαγή σε βιτρίνες καταστημάτων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ

Μπορείτε να επιλέξετε γυάλινες ντουζιέρες μέσα από πολλά σχέδια αμμοβολής, να τοποθετήσετε χρωματιστό γυαλί, βιτρώ ή απλό διάφανο γυαλί.
 
 
 
 
 
 

ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία καθρεπτών για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει και θα αναδείξει στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ - ΚΑΓΚΕΛΑ
Καθώς το φως αντανακλάται στα κρύσταλλα, μια γυάλινη σκάλα και τα γυάλινα κάγκελα είναι πάντα εντυπωσιακά στολίδια σε κάθε χώρο, ενώ παραμένουν κατασκευές οπτικά ανάλαφρες και διακριτικά κομψές. 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.