2810253041 6980232734 Μπεργαδή 85, Ηράκλειο stiakakisv@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
Ευάγγελος Στειακάκης
Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Ηράκλειο Κρήτης

Η επιχείρησή μας “Ευάγγελος Στειακάκης” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται από το 2000 με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες προσφέροντας έργα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και απαίτησή σας.

Με αγάπη και μεράκι δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες, που στόχο έχουν να διακοσμήσουν όμορφα το χώρο σας, να τον κάνουν κομψό και λειτουργικό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
από τις πιο μικρές δουλειές στο χώρο σας, όπως την αντικατάσταση του τζαμιού της μπαλκονόπορτας, την αντικατάσταση του τζαμιού πάνω στο τραπέζι της κουζίνας ή ένα καινούργιο καθρέφτη που θέλετε να τοποθετήσετε στο δωμάτιο σας, εως και τις πιο απαιτητικές εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας στενά όλες τις σύγχρονες τάσεις, είναι σε θέση να σας προτείνει μοντέρνες αλλά και κλασικές ιδέες για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και το γούστο σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Έτσι, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με επιτυχία ακόμα και στις πιό δύσκολες και πολύπλοκες κατασκευές.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.